Stand nummer 9 (Extended) – Art Rotterdam 2021 @franktaal galerie

Art Rotterdam ’21, de zomereditie, was op vele fronten een feestje. De beurs is goed bezocht en het publiek genoot zichtbaar dat het weer kón! En dat was gelukkig voor kunstenaars en galeriehouders ook te merken aan de goede verkopen. Wij waren in ieder geval heel blij met alle positieve reacties en resultaten. Blij om onze kunstenaars te presenteren, met heel veel bezoekers te praten, bekende en nieuwe mensen te zien en ook om weer onder collega’s te zijn.

De vier kunstenaars die wij presenteerden hadden het jaar niet stilgezeten en we moesten streng zijn in onze selectie voor de beurs in stand nummer 9. Hoe fijn de beurs ook was; in de galerie komt het werk toch altijd beter tot zijn recht!

Om even op adem te komen en de tijd te nemen voor een goede voorbereiding van het komend cultureel seizoen, hebben we besloten om deze zomer alleen op afspraak open te zijn. Maar… dan wel met een hele mooie show en met heel veel zin in bijzondere kleine momenten. We nodigen u dan ook heel graag uit om daadwerkelijk een afspraak te maken!

In de grote zaal is een uitgebreide presentatie te zien van de vier kunstenaars door Frank Taal galerie getoond op Art Rotterdam ’21: nieuwe werken van Bram Braam, Daan den Houter, Ties Ten Bosch en Pieter jan Martyn, zoals in stand nummer 9, maar dan beter, groter en meer!

Ook de presentatieruimte is volledig opnieuw ingericht. Met werken van onder andere Mike Ottink, Wolfgang Ganter, Jan ten Have, Gerben Mulder, Daniel Mullen en zo meer.

U bent dus van harte uitgenodigd voor een exclusief bezoek aan de galerie. Een ochtendkoffie of een glaasje later op de dag of begin avond: op afspraak kan het allemaal.

Neem hiertoe graag contact op met Frank Taal:
E: frank@franktaal.nl T: +31 6 41400927

Share