Start Date

Oct 21, 2016

End Date

Nov 04, 2016

Old Love - solotentoonstelling Annabel Oosteweeghel

Opening vrijdag 21 oktober van 17 – 21 uur

(preview donderdag 20 oktober van 17 – 19 uur

Nog tot en met 16 oktober is de tentoonstelling Old Love van fotografe Annabel Oosteweeghel te zien in Museum Hilversum. Een serie waar zij in de lente, begin zomer van 2016 aan werkte.

Samen met Galerie Frank Taal maakte Oosteweeghel een selectie uit deze door de pers bejubelde expositie voor haar galerie presentatie in Rotterdam.

In Old Love toont Annabel Oosteweeghel haar nieuwste foto´s

waarin zij de intimiteit van ouderen verbeeldt:

´Wat ik met deze serie wil laten zien is dat erotiek tussen ouderen sensueel en mooi is´, aldus Oosteweeghel. ´Old Love laat de passie zien die veel ouderen nog hebben.´

Fotografe Annabel Oosteweeghel: ´Intimiteit is ongeacht leeftijd een universeel gegeven en is dat wat mensen bindt.’

Stef van Breugel, directeur Museum Hilversum, enthousiast over haar werk:

‘Oosteweeghel is een veelbelovend fotografietalent. Ik ben zeer onder de indruk van de emotionele kracht van haar foto’s. Ze combineert veel facetten van liefde en erotiek; tederheid, aandacht met een rauwe intimiteit en fantasie.’ De foto’s worden geënsceneerd en esthetisch in beeld gebracht, gebaseerd op echte verhalen.

De setting van de fotoserie zijn originele jaren zestig huizen. Hier herleven de ouderen van nu, de periode van toen. Oosteweeghel wil met de serie bijdragen aan de beeldvorming rond ouderen en erotiek. ‘We kennen een verwrongen beeld van het oud zijn. In Old Love wil ik nog niet eerder getoond beeld laten zien, die van verlangen, intimiteit, plezier en fantasie.’ 

Oostweeghel oogstte onlangs met haar publicatie boek Oblivious en gelijknamige expositie bij galerie Frank Taal veel succes en lovende recensies.

 

Portfolio Old Love