Start Date

Nov 28, 2020

End Date

Dec 19, 2020

Sincerely Not Yours - solotentoonstelling Hester Scheurwater

Zaterdag 12 december - Second Opening van 13:00 - 17:00 PM in drie tijdvakken.

November 28 - December 19

De opening van Hester's Sincerely Not Yours was een groot succes en alle tijdvakken waren uitverkocht. Op veler verzoek is er op zaterdag 12 december een nieuwe gelegenheid om in aanwezigheid van Hester Scheurwater van de tentoonstelling te komen genieten.

Reserveer graag uw gratis ticket.

Openingswoord door Ellis Kat om 15:00 uur. Ellis Kat (1993) is freelance curator, schrijver, moderator, producent en als feminist op zoek naar foute openingszinnen.

Op de website kunt u gratis een timeslot reserveren tussen 13.00 - 17.00 uur. Er zijn nog enige plaatsen vrij. Reserveren is een vereiste in verband met de nieuwe COVID uitbraak met een maximum van 30 personen per tijdvak. Vind de link onderaan deze pagina.

Hester Scheurwater over Sincerely Not Yours:

Met ‘Sincerely Not Yours’ heb ik vrouwen in beeld gebracht die gehoor gaven aan mijn oproep voor mijn camera te poseren. Deze vrouwen, die affiniteit hebben met mijn drive en werk, wilde ik naakt in hun on|volmaaktheid tonen. Hun kracht heb ik geprobeerd in mijn foto’s tot uitdrukking te laten komen. Met deze beelden geef ik een visueel commentaar op een eenzijdig beeld van de vrouw in de media. Mijn ambivalentie tegenover dat beeld van de vrouw als object staat hierin centraal. In ‘Sincerely Not Yours’ is het onvolmaakte soms volmaakt geworden. Daarom heb ik dit pamflet, deze beeldende brief in de openbare ruimte ‘ondertekend’ met een serie confronterende zelfportretten. Het verspreiden van honderden ansichtkaarten, stickers, zines en affiches in de openbare ruimte is onderdeel van deze visuele brief als beeldend pamflet ‘Sincerely Not Yours’.

Sincerely Not Yours,
Hester Scheurwater

In deze solotentoonstelling laat Hester Scheurwater een selectie foto's zien die eerder verspreid zijn als beeldend pamflet. ‘Sincerely Not Yours’.

Deze serie is tot stand gekomen met een O&O subsidie van het CBK Rotterdam.

Share